Szia!
Nem tudom, ezt ismered e?

Szeretném neked bemutatni a Starad24 működését.

A Starad24 német cég egy jogi törvényeknek megfelelően működő német cég.
Hosszú távú passzív jövedelmet biztosít. Szponzorálni nem kötelező. A hálózatépítése nélkül is jövedelmező munka.
A termék ebben az üzletben a reklámcsomag vétele.
Termék nélkül (mely lehet fizikai, szellemi,- vagy más.)
NINCS üzlet! Illetve van, de azokat piramisjátéknak hívják!

A starad24 csak korrektül és engedélyekkel dolgozik!
Nagy előnye ,hogy ingyenesen is el tudod kezdeni a munkát ,és nem kell pénzt befektetned. Az ingyenes lehetőséget csak egyszer kapod a cégtől és 30 napig. A 30 nap alatt napi 20 hirdetés megtekintésével 3000 pontot gyűjtesz, mely 50€ -nak felel meg. Ebből az 50€-ból veszed meg a 6 hónapra szóló csomagodat, és ezután már pénzt kapsz a már 10 hirdetésért. A kötelező 3000 pontot kb 3-5 hét alatt meg tudod szerezni. A következő 6 havi csomagodat már a kitermelt belső egyenlegedből be tudod fizetni.
Érdemes akkor több csomagot is venned, mert sokkal több lesz a pénzed az elkövetkezendő időkben. Ez csak ajánlott, ha még többet szeretnél keresni.
Kifizetés egyelőre a bankszámládra történik, de készül a saját kártyája is a cégnek.
Aki úgy dönt, hogy hamarabb szeretne pénzt keresni és megengedi a pénztárcája, az már a regisztrációt követően vehet csomagot, vagy csomagokat!
NEM KÖTELEZŐ A SZPONZORÁLÁS , DE NAGYON AJÁNLOTT ! NEKED 10 % JUTALÉK JÁR MINDEN FIZETETT SZPONZORÁLT UTÁN. Ha vesz egy 50 € -os csomagot, akkor te ezután 5 € kapsz.

http://www.starad24.club/pj53

A munka menete a következő.
Promotions menüben a hirdetésnézés.
a Finanzenben pedig láthatod a pontok összegét
Bejelentkezésed után rákattintasz a Promotions (felső sor vége) modulra. Itt ki fog adni neked pár képet, amely egy-egy hirdetést takar. A neked legjobban tetszőre rákattintasz .Ezután a visszaszámláló mutatja neked a hirdetés végét . Majd a végén egy barna nyilat , amely visszavisz a előző oldalra. Ezután, így ismételed a folyamatot, míg a 20 hirdetést meg nem nézed. Minden pontodat jóváírják ! A hirdetéseket 24 óránként nézheted meg.
Üdv.
József

Megtekintések: 17

Válaszoljon erre

© 2018   Created by Bodnar Attila.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek