JSS-Tripler NAPI 2% KAMAT AMI VÉGTELENSÉGIK FENNTARTHATÓ!!!!!!

JSS-Tripler a végtelenségig fenntartható!


Az első üzlet a JSS Tripler.
Ez az a befektetési lehetőség ami napi 2%-ot ad.
10 dolláros csomagokat lehet megvásárolni, melyeknek a kifutási ideje 75 nap, azaz mindegyik csomagra 150%-ot fizet vissza; tehát 10 dollárból 15 lesz; 100 dollárból 150 dollár stb.
Miért Tripler, azaz triplázó?  Ha egyszerre 4 csomagot vásárolsz, azaz 40 dollárt költesz, ebből 60 dollár lesz, plusz a csomagok lejártakor ajándékba kapsz egy 60 dolláros pozíciót a lejjebb található cég által kényszerített (forced) mátrixok egyikében:
$40 >>> $60 + $60 ajándék pozíció = $120

Nézd meg a Top 20-at!!!

Vannak akik már több 100 ezer $-árt vettek ki!!!


Itt tudsz regisztrálni:

A lap aljára görgetve a "Click Here And Join JSS-Tripler for FREE Now!"-ra kell kattintani.

Ezután a regisztrációs oldal következik.
Name: neved ékezetek nélkül
Email address: email címed
Username: válassz egy felhasználói nevet (5-12 betűs)
Password: válassz egy jelszót (legalább 8 betűs)
Pipáld ki a kis négyzetet, majd írd be a számokat, és kattints a kék szövegre, ezzel továbblépünk.


Ezután az emailcímedre érkezik egy megerősítő linket tartalmazó levél, az ebben található linkre kell kattintani. Amíg ezt nem teszed meg, addig nem enged tovább az oldal, ahogy az alábbi képen erre fel is hívja a figyelmet:


Miután az email-ben található aktiváló linkre kattintottál, beléphetsz a webirodádba, automatikusan beléptet a rendszer:
Ezután rengeteg információval találkozol, de a legfontosabb a nagy neonzöld mezőben található: a tagsági díj befizetése. Kattints az "Upgrade"-re.
Ekkor a már feljebb leírt tagsági díjak befizetése közül választhatsz, javaslom az olcsóbbat:
Ezt követően az Alertpay oldalára lépsz, ahol befizeted az éves tagdíjat.  (Nyugi, nagyon korrekt az oldal tulajdonosa, mert hiába jár le az egy éves tagságod, de ha nem vagy aktív, és egy év alatt nem értél el 20 dollár bevételt, akkor addig nem kéri a következő évi tagdíjat, amíg ezt el nem éred. Ha több mint egy év elteltével eléred akkor ír egy levelet és megkér, hogy újítsd meg az éves tagságod. Ez inkább egy gesztus, hiszen akár pár nap alatt is elérhető, ezt követően pedig ügyes visszaforgatással sokkal több is, és a lényeg, hogy folyamatosan)
Jó, akkor megtörtént a tagdíj befizetése, ezután be lehet fektetni. Ez már egy kissé kacifántosabb, úgyhogy jól fog jönni a képes segítség. Kattints a bal oldalon lévő "JSS-Tripler"-re. 
Ekkor egy meglehetősen (lefelé)hosszú oldal jön be számos információval, képekkel, videókkal stb. Görgess le egészen addig amíg ezt nem látod; itt tulajdonképpen az 5 különféle üzleti lehetőséghez lehet csatlakozni. Kattints a "JSS-Tripler"-re:

Ekkor egy teljesen új ablakban nyílik meg a Tripler webiroda, kattints az "Enter"-re

Ekkor a számla feltöltése következik, ahonnan be lehet fektetni. 
Tehát töltsük fel a számlát; kattints a "Fund your JSS-Tripler Account"-ra.

 
Ezután a "Fund Main JSS Account"-ra kell kattintani:


Ekkor egy új ablakban az "Enter JSS Member Area"-ra kell kattintani:

Ekkor a siker lépcsőfokait írja le, kattints a "Fund your JSS Account"-ra:

Ezután ismét egy újabb oldal nyílik meg, ahol a "Fund JSS Account"-ra kell kattintani:

Ezután végre elérkezünk a pozíció vagy csomag vásárláshoz; itt az összeget kell beírni, hogy mennyit szeretnél befeketni. Még emlékszem az első Tripler befizetésemre: 32 dollár volt, ebből 30-ért tudtam 3 pozíciót vásárolni, a maradék 2 dollár pedig árválkodott addig, amíg a napi 2%-ból összejött 8 dollár és azzal együtt egy újabb csomagot (pozíciót) vásároltam. Szóval ide az összeget kell beírni, majd a "Proceed"-ra kattintani:
Ezután a szokásos Alertpay procedúra következik. Miután a befektetésre szánt összeg befizetésével kész vagyunk, megjelenik a webirodában a befizetett összeg (esetünkben 10 dollár); ezt a befektetésre szánt összeget úgy tudjuk munkára fogni, hogy a bal oldali "Fund JSS-Tripler Account"-ra kattintunk:
Ekkor ismét egy újabb oldalra léptet a rendszer, ahol már a főszámlán megjelent a 10 dollár és innen kell ráhelyezni a Tripler számlára, ahol a napi 2%-ot hozza. Tehát írjuk be az összeget, hogy mennyit szeretnénk mozgósítani, majd kattintsunk az alatta lévő "Transfer" gombra:Ekkor ismét egy új megerősítés következik; ekkor megnövelte a JJS-Tripler számlámat 10 dollárral, itt a képen ez látható, az én esetemben most 22,50-re nőtt mert már volt az előző jutalékokból is összeg. Rá kell kattintani a "Fund my JSS Account"-ra:
A kattintás után egy szöveg ugrik fel, hogy küldtek egy emailt, melyben értesítenek arról, hogy
feltöltötted a Tripler-számlád, majd a következő kép látható, ahol a 10 dolláros pozíciók vásárlása történik; kattints a "Buy JSS-Tripler Position"-ra:
Ekkor a következő ablak ugrik fel, ahová a csomag DARABSZÁMÁT kell beírni, hogy a rendelkezésedre álló összegből hány darab csomagot (pozíciót) szeretnél munkára fogni; tehát : 1, vagy 2, vagy 4, vagy 10 stb.Ha beírtad akkor kattints a "Proceed" gombra.
Még egy megerősítés következik a következő oldalon, itt kattints a "Yes" gombra; ekkortól kezdve azonnal dolgozik a pénzed. Küldenek egy újabb emailt a pozícióvásárlásról, és ezt az ablakot be is zárhatod, lépj vissza a webirodádba, frissítsd, és megjelenik az új pozíció is.
Ha a továbbiakban pénzért szeretnél vásárolni további pozíciókat, akkor a fenti lépéseket kell  megismételni. Ha a nyereségedből szeretnél visszaforgatni, akkor a webirodádban a "Buy a new Position"-ra, azaz az "új pozíció vásárlása"-ra kell kattintani, és akkor csak a pozíció darabszámát kell beírni.

Ha pénzt szeretnél kikérni, akkor a "Proceed to Transfer Funds"-ra kell kattintani:
Ha elindítod a kikérést, akkor a következő ablak ugrik fel, itt még a felső gombra kattintva meggondolhatod magad; az alsó gombra kattintva viszont megerősíted a kikérést; a kikért pénz 24-36 órán belül az Alertpay számládon landol.
Ekkor megjelenik a főszámlán a kikérni kívánt összeg; kattints a "Fund main JSS Account"-ra >>> enter >>> Financial >>> görgess le >>> Request withdraw of funds >>> Start my withdrawal request >>> beírod, hogy mennyit kérsz ki >>> Submit >>> Confirm és KÉSZ!
Hogy miért nem lehetett egyszerűbben megcsinálni? 
Ezt én sem tudom :) Viszont működik :)
Jó tanács: folyamatosan pörgess vissza, mind az Alertpay-en, mind a belső nyereségen keresztül, ez hosszútávon mozgásban tartja a Tripler-t. Az első 30-45 napban ne kérj ki pénzt, csak a pozíciókat erősítsd! 
Ezután tartsd a 80/20-as aranyszabályt, így folyamatosan lesz pénzed!!! >>> 80% visszaforgatás; 20% kikérés!

Ha szeretnéd továbbajánlani ezt a lehetőséget, akkor a webirodádban megtalálod a bal oldali menüsorban a "Marketing" címszó alatt a "Referral URLs"-re kattintva a saját ref-linkedet, de számos előre elkészített angol nyelvű weboldalt is használhatsz a népszerűsítésre; egyébként érdemes egy kicsivel több időt szánni a webiroda megismerésére, mert még számos érdekes infót tartalmaz, én most csak a napi 2%-os lehetőséget ragadtam ki.

Skype: istvan062

Megtekintések: 10

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a online business –nak.

Csatlakozzon a(z) online business hálózathoz

© 2018   Created by Bodnar Attila.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek