Ha foglalkoztál már netmunkával, bemutatom a hétköznapi életünkhöz szorosan kapcsolódó lehetőség miként előnyös számodra, és a környezetedben élőkre.

A segítségadáson felül egy olyan többgenerációs üzleti vállalkozást mutat be, amely valós anyagi segítséget ad partnerei számára. A jövedelemszerzésen felül rengeteg kedvezményt biztosít a bemutatott üzleti vállalkozás a termékpartnerei által.

Multik, bevásárló komplexumok, ruházati boltok, telefon szolgáltatók, éttermek, üzemanyag töltő állomások, ezernyi szolgáltató, biztosítók biztosítják a mindennapos kedvezményeket a tagok számára.

Tartozz egy olyan közösséghez, amelyből csak nyerhetsz!
az általam választott vásárlói közösség, nevezzük üzleti vállalkozásnak, ez a tevékenység kihagyhatatlan azon okok miatt, mert hiszen enni, inni, tankolni, telefonálni, ruházkodni mindig kell!

Nem olyanok, mint amiket nem akarsz megvenni mert drága, egyik hónapban sem hagyod ki, ki sem hagyhatod! 

- Akik eddig a saját szükségleteikre kihasználták, mindenki megkapta a jutalékot és kedvezményt.
- Akik pedig bátran lefoglalózták későbbi vásárlásukra a Startpozíciót, azok 400% haszonra számíthatnak. És innen csak növekszik, ha érdekel keress meg! Használd a rendszert amivel sikeres leszel! 

Az ötlet 1990-es évekre vezethető vissza amikor egy Fratric’ Dragan nevű üzletember azon gondolkodott, hogy mi lehet a világ legnagyobb üzlete. Így született meg az elképzelés amit ma úgy hívnak, hogy vásárlói közösség. Azt is tudta, hogy az elképzelése csak úgy lehet sikeres, ha hálózattal csatlakoztatja össze. A létrehozott vásárlói közösség Marketing Tervét 1999-ben levédette amiről tanúsítvány készült.  Ismerd meg szabadon választható lehetőségeit!

Az SCnet internetes pénzkeresetet, bőséget, nyugodt életet, a karriert jelenti számodra!
Csak rajtad múlik, hogy milyen irányban indulsz el.

Céges weboldalamon  kattints a tulajdonos linkre, itt regisztrálj: http://www.scnethu.com/Elviday

Megtekintések: 29

Hozzászólás

A hozzászóláshoz tagja kell hogy legyen a online business –nak.

Csatlakozzon a(z) online business hálózathoz

© 2018   Created by Bodnar Attila.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek